Allmänt

Prisma-IT Nordic Oy är en del av den internationella koncernen Prisma-IT, som erbjuder omfattande IT-tjänster till sina kunder. Företaget har stark kompetens inom flera sektorer inom IT-branschen, såsom programutveckling, molntjänster, datasäkerhet och datasystem.

Dessutom erbjuder Prisma-IT Nordic Oy konsulterings- och projekthanteringstjänster, som garanterar IT-projektens framgång och kundtillfredsställelse.

Företagets starka tekniska kompetens och expertis garanterar kunderna högklassiga och skräddarsydda IT-lösningar för deras affärsverksamhetsbehov.

Färdiga programvaror

Vi representerar vår holländska huvudmans programvara PurchasePOS (point-of-sale) för handel. Behöver du en lösning för HoReCa-branschen? OctoPOS kan till exempel vara en ny restaurangs första system.

CooCoo är vår holländska huvudmans Digital Experience Platform där du enkelt kan hantera de fyra grundfunktionerna i digital marknadsföring. Du kan köpa lösningarna tillsammans eller separat.

Lösningarna inkluderar verktygen: E-Commerce, Social Media Management, Landing Pages eller NewsLetters.
Se mer på sidan https://coocoo.cloud/

Webbanalys

Vid hanteringen av webbanalys är valet av verktyg avgörande. Google Analytics-produkterna, som är allmänt kända på marknaden, finns inte i vår verktygslåda. I första hand erbjuder vi lokal mätbarhet med följande verktyg: Matomo och Piwik Pro.

Mer information på sidan https://piwik.pro/.

Du får enkelt Matomo som en del av våra Hosting-tjänster genom att aktivera spårning i våra webbtjänster.

Prisma-IT Nordic - Business Together to reach light!

Skräddarsydda lösningar

Har du ett register eller en portal med föråldrad teknik eller som är omöjligt svår att använda? Sälj verksamheten till oss, avtala om en skräddarsydd lösning för utvecklingen och ge dina kunder mervärde eller service till ett månadspris i fortsättningen.

Numera är det få som vill lägga sina egna resurser eller tid på att göra portalsidor till kunder. Många av oss har emellertid någon form av tjänsteplattform.

Tänk om även denna skulle vara en skräddarsydd tjänst med månadsavgift, där du genast kan beräkna ROI? (return of investment).